Yayın
Ürün Resmi
9900.00 TL
CLEVO UV başlık dezenfeksiyon cihazı
Her türlü başlık, kavitron el parçası ve uçları için geliştirilmiş dezenfeksiyon cihazı Clevo, herhangi bir motor veya hareketli bir parça ihtiva etmiyor. Yüzde 99,9 güvenirlilikte patogenik bakterilerin dezenfekte edilebildiği Clevo cihazı klinikte herhangi bir yerde kullanılabiliyor.
21.05.2013
Her türlü başlık, kavitron el parçası ve uçları için geliştirilmiş dezenfeksiyon cihazı Clevo, herhangi bir motor veya hareketli bir parça ihtiva etmiyor. Yüzde 99,9 güvenirlilikte patogenik bakterilerin dezenfekte edilebildiği Clevo cihazı klinikte herhangi bir yerde kullanılabiliyor. Cihaz çalışırken aynı zamanda yaydığı ATL Aroma ile ortama ve ortamda çalışanlara sağlık ve temiz bir ortam sunuyor. Cihazın ön tarafında bulunan 3 farklı renkteki led sayesinde cihazın açık olup olmadığı, dezenfeksiyon işlemini yapıp yapmadığını veya aroma yayımını yaptığını anlaşılabiliyor. Aroma yayımı her 10 dakikada bir oluyor.

Cihazın önündeki girişin 4 bir tarafındaki ledlerle de dezenfeksiyon işleminin durumu gözlemlenebiliyor. Cihazın ön kapağı silikon yapılmış olup, böylece UV-C ışığının dışarı taşması engellenmiş ve gözlerin etkilenmesinin önüne geçilmiş oluyor. Başlık veya el parçası cihazın içinde 13 saniye tutulmak suretiyle dezenfeksiyon işlemi tamamlanıyor.

ADT Dental : 212 5232060