Giriş Yap  |   Üye Ol
Porselen Laminate Veneer Eğitimi
Dentsem │ Diş Hekimliği Sürekli Eğitim Merkezi, diş hekimlerimizin ilgi gösterdiği alanlardan biri olan porselen laminate veneerlere yönelik eğitimlerine devam ediyor. 
06.02.2018
Uzun yıllar diş hekimliği alanında binin üzerinde eğitimi, çok sayıda kongre ve semineri başarıyla ve yüksek memnuniyet oranıyla gerçekleştiren Dentsem | Diş Hekimliği Sürekli Eğitim Merkezi olarak Porselen Laminate Veneer konusunda da 80'nin üzerinde eğitimi başarıyla gerçekleştirdik.

Bu başarının en önemli nedeninin bize duyulan güven olduğunu, bu güvenin bizlere hep daha iyisini yapma sorumluluğunu yüklediğinin de bilinciyle hareket etmeye gayret gösteriyoruz.


  
“Gülüş Tasarımında Porselen Veneerler” eğitimi protez konusunda Türkiye’nin en deneyimli isimlerinden biri olan Doç. Dr. Yılmaz Umut Aslan tarafından GC Türkiye sponsorluğunda İstanbul’da gerçekleştirilecek. İki gün boyunca hem teorik hem de pratik olarak çok doyurucu olan bu kursta katılımcılar A’dan Z’ye ‘Porselen Lamina Veneer’ ile ilgili sorularına cevap bulacaklar. Hasta değerlendirmesi, tedavi planlaması, ve preperasyondan simantasyona porselen lamina teknikleri eğitimi hands-on modeller ile entegre şekilde gerçekleştirilecektir. Katılımcıların estetik ve uzun ömürlü lamina veneer teknolojisini hem didaktik hem de pratik olarak öğrenebileceği bir eğitim olacaktır.
 


Eğitmen: 
Doç. Dr. Yılmaz Umut Arslan

Tarih: 25-26 Mayıs 2024

Yer:  İstanbul



Eğitim İçeriği

- Günümüzde kullanılan tam seramik porselen restorasyonların gelişimi, kullanılan malzemeler
- Porselen lamina restorasyonların endikasyon ve kontrendikasyonları
- Lamina preparasyonu ve diş kesiminden farkları
- Hangi vakalarda tam seramik kuron, hangi vakalarda lamina veneerler?
- Preparasyonsuz hazırlanan lamina venerler: Nasıl hazırlanır? Her zaman doğru seçim midir?
- Lamina veneerlerin tahmin edilebilir estetiği: Nasıl sağlanır? Mock-up (maket) yöntemi nedir, nasıl yapılır? Hastada lamina öncesi görünüm, mock-up (maket) yöntemiyle nasıl gerçekleştirilir?
- Lamina preparasyonu nasıl hazırlanır? Tam seramik restorasyonların kesimi ile oluşan farklılıklar?
- Retraksiyon ve ölçü alımı.
- Lamina preparasyonundan sonra ölçü alımı. Ölçü alımında nelere dikkat edilmeli? İşimizi kolaylaştıracak olan püf noktaları nelerdir?
- Lamina restorasyonunda geçicilerin hazırlanması: Direkt yöntem, endirekt yöntem.
- Geçici restorasyonların yapıştırılmasında dikkat edilmesi gereken hususlar?
- Prova işlemleri.
- Lamina restorasyonların simantasyonu.
- Simantasyon sonrası kontroller ve oklüzal düzenlemeler.
- Klinik takip çalışmaları.
- Görülebilecek komplikasyonlar ve önleme yolları.

Uygulama: Özel modellerde geleneksel  ve dijital yöntemlerle ölçü alımı ve silikon anahtarı hazırlanması. Diş preparasyonu. Mock-up uygulaması. Laminaların simantasyonu. 




Bilgi ve Kayıt: 0212 644 66 04 

Whatsapp Bilgi Hatları: (Linklere tıklayarak direkt iletişim kurabilirsiniz)

https://wa.me/+905538836253