Giriş Yap  |   Üye Ol
“İmplant Yardımcı Personel Eğitimi” yapıldı

Dentsem │ Diş Hekimliği Sürekli Eğitim Merkezi’nin implant asistanlığına yönelik olarak organize ettiği “İmplant Yardımcı Personel Eğitimi”nin ikincisi başarıyla yapıldı. Katılımcıların oldukça memnun ayrıldığı eğitim, implant konusunda oldukça başarılı eğitimler veren Doç. Dr. Ali Murat Kökat tarafından verildi. İmplant uygulaması yapan diş hekimlerinin asistanlarının katıldığı eğitimde şu konu başlıkları ele alındı:


10.05.2014
Dentsem │ Diş Hekimliği Sürekli Eğitim Merkezi’nin implant asistanlığına yönelik olarak organize ettiği “İmplant Yardımcı Personel Eğitimi”nin ikincisi başarıyla yapıldı. Katılımcıların oldukça memnun ayrıldığı eğitim, implant konusunda oldukça başarılı eğitimler veren Doç. Dr. Ali Murat Kökat tarafından verildi.

İmplant uygulaması yapan diş hekimlerinin asistanlarının katıldığı eğitimde şu konu başlıkları ele alındı: İmplant dişhekimliği ile ilgili temel kavramlar ve materyaller. - Cerrahi set ve İmplant seti içeriği nasıl düzenlenir? -Temel sterilizasyon ve dezenfeksiyon prensipleri.  -Çapraz kontaminasyonun önlenmesi. -İmplant cerrahisi öncesi bölgenin hazırlanması. -İmplant cerrahisi öncesi hastanın hazırlanması. -Doktor ve yardımcı personelin hazırlıkları. -Kıyafet ve el yıkama. -Cerrahi asiste prensipleri, ergonomik çalışma düzeni. -Cerrahi sırasında işleri kolaylaştıracak ipuçları. -İşlem sonrası ortamın düzenlenmesi. -İşlem sonrası hasta bakım prensipleri. -Kullanılan aletlerin bakımı, sterilizasyonu ve hazırlanması. -Aletlerin tanıtılması, implant setlerine yerleşim, asiste ve oturma düzeni, ortam hazırlığı.

Katılımcı yardımcı personellerin eğitim ile ilgili görüşlerini aşağıdaki gibidir.


AHMET TEKİN

Eğitime Mardin’den katılıyorum. Ali Murat hoca çok başarılı. Eğitim, beklentimin üzerindeydi. Çok verimli bilgiler aldım. bilmediğimiz çok konular varmış. Kendisine ve sizlere teşekkür ederim.

 

YELİZ YATKIN

Eğitime İstanbul’dan katılıyorum. Eğitimden çok memnun kaldım. Hocamız da çok iyi anlattı. Görsel açıdan da bizi tatmin etti. Her konudan aklımda en ufak bir soru işareti kalmadı. Her zaman Dentsem’in eğitimlerine katılmayı düşünüyorum.  Farklı eğitimlerden de haberdar olmak istiyorum.

 

FATMA ABO

Eğitime İstanbul Kağıthane’den katılıyorum. Eğitimleriniz gerçekten başarılı güzel bunların daha devamının gelmesini bekliyoruz. Teşekkür ediyorum.

 

AŞKIN EROL

Eğitime Esenler’den katılıyorum. Eğitim çok iyiydi. Hocanın en ince ayrıntısına kadar anlattı çoğu bilmediğimiz şeylerdi. Kendisinin sayesinde öğrenmiş olduk. Teşekkür ederim.

 

AYŞEN HÜCUM

Eğitime Balıkesir Susurluk’tan katılıyorum. Bu konuda hiçbir bilgim yoktu. Hocamızın anlatmalarıyla bilgilendim. Çok teşekkür ederim. Kurslarınızın devamını bekliyorum.

 

ÖZLEM SEFER

İstanbul Nişantaşı’ndan katılıyorum. Eğitim ve eğitimin konuları çok güzeldi. Hocamızdan çok verimli bilgiler aldık. Çok teşekkür ediyorum ve eğitimlerinizin devamını bekliyorum.