Giriş Yap  |   Üye Ol
“Baştan Sona İmplant Eğitimi” 5. Kez yapıldı
Dentsem | Diş Hekimliği Sürekli Eğitim Merkezi, her modülü ayrı ayrı uygulamalı dört modüllü (Temel İmplant Eğitimi, İmplant Üstü Protez Eğitimi, İleri Seviye İmplant Eğitimi ve Hasta Üzerinde Uygulama) implant programını başarıyla gerçekleştirdi. Eğitimden oldukça memnun kalan katılımcılar, eğitimin son aşamasında ilk kez hasta üzerinde implant uygulaması yaptılar.
21.01.2015
Dentsem | Diş Hekimliği Sürekli Eğitim Merkezi, her modülü ayrı ayrı uygulamalı dört modüllü (Temel İmplant Eğitimi, İmplant Üstü Protez Eğitimi, İleri Seviye İmplant Eğitimi ve Hasta Üzerinde Uygulama) implant programını başarıyla gerçekleştirdi. Eğitimden oldukça memnun kalan katılımcılar, eğitimin son aşamasında ilk kez hasta üzerinde implant uygulaması yaptılar. Türkiye’de bir yıl içerisinde diş hekimliği alanında en fazla eğitim organizasyonu yapan şirket olan Dentsem, implant eğitiminde geliştirdiği konsept ile katılımcılardan tam not aldı.

Türkiye’de diş hekimliğinde sürekli eğitime inanarak yola çıkan ve bu konuda pek çok farklı başlıkta eğitimi başarılı bir şekilde sonuçlandıran Dentsem │Diş Hekimliği Sürekli Eğitim Merkezi, hasta üzerinde uygulamalı implant eğitimini 5. kez başarıyla tamamladı.Doç. Dr. Ali Murat Kökat, Doç. Dr. Atila Ertan, Yard. Doç. Dr. Bahadır Kan ve Dr. Barış Kurtuluş tarafından verilen eğitime, Metco Dental de TBR İmplantları ile destek verdi. İlk üç modülü 20 kişi, hasta üzerinde uygulama modeli ise 8 kişi ile sınırlı olan eğitim ile ilgili katılımcıların görüşlerini aşağıda bulabilirsiniz.

TOLGA GÖKÇEK
Eğitim’e Aksaray’dan katılıyorum. 3 arkadaş birlikte geldik. Eğitimin 4 modülüne katıldık. Eğitimi temel den aldık bütün detayları öğrendik. Hocalarımız oldukça özenliler. Eksik bir yer kalmasın diye implantın başından sonuna kadar tüm detaylarını anlattılar. Benim açımdan oldukça başarılı geçtiğini söyleyebilirim. Hocalarımız ellerinden gelen her şeyi özveri ile yaptılar. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

İPEK AKKAYA SEPKİN
Eğitime İstanbul’dan katılıyorum. Eğitim gayet verimli geçti. En son özellikle canlı hasta üzerinde uyguladığımız implant gayet verimliydi. Bazı bilmediğimiz ya da eksik kaldığımız noktaları hocalarımız yardımıyla gidermiş olduk.
Ben hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Çok yardımcı oldular. İmplant ile ilgili kafama takılan tüm soruların cevaplarını buldum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

FATMA ERDİL
Eğitime Manisa’dan katılıyorum. Ben eğitimin oldukça başarılı ve tatmin edici olduğunu
düşünüyorum. Her yönüyle çok güzel bir eğitimdi. Dentsem Ekibi, materyaller, hocalar çok güzeldi. Beğenmediğim eleştirebileceğim hiçbir şey olmadı açıkçası. Hocalarımızın anlatımını güzel buldum. Onun dışında görselleri güzel buldum soru cevap şeklinde gitmesi bence en güzeliydi. Yoksa ders gibi olurdu. Hele eski mezunlar için yeni bilgi olabilir ama bizim için sadece slaytla anlatılması ders gibi oluyor. Ama buda moral bozucu oluyor. O yüzden soru cevap şeklinde gitmesi başkalarının da sorularını duyabilmek güzeldi. Çünkü hiç aklına takılmayacak ya da yaşayınca anlayabileceğin şeyler soruldu bunlar da benim için iyi oldu.

SEÇKİN HOROZAL
Eğitime İstanbul’dan katılıyorum. Eğitimin son 2 modülüne katıldım. Benim için oldukça keyifliydi. Hasta üzerinde implant uygulamak da çok güzel oldu. Genel olarak da bilmediğim konulara değinildiği için kendi adıma yeterli buldum.Hocalarımızın verdiği bilgiler oldukça tatmin ediciydi. Her ayrıntının düşünlüğü bir eğitim. Hocalarımızın hem bilgi birikimi hem de ilgileri çok iyiydi.

SERKAN ŞİMŞEK
Eğitime Aksaray’dan katılıyorum. Eğitim çok güzeldi. Daha önce katıldığım eğitimlerden çok farklı çok verimli bir eğitim oldu. Bu konuda Dentsem’e çok teşekkür ediyorum. Hocalarımıza da çok çok teşekkür ediyorum.