Yayın
Ürün Resmi
11500.00 TL
Sahte deniz yüzbaşısı diş hekimine operasyon
Muğla'nın Ula ilçesinde, jandarma ekiplerince bir eve düzenlenen operasyonda sahte diş hekimine ait malzemeler, bir kurusıkı tabanca, çok sayıda takma diş, damak ve deniz yüzbaşısı üniforması ele geçirildi. Akyaka beldesinde bir ev kiralayan M.T. (22) isimli şüpheli, mahalle sakinlerine kendini Aksaz Deniz Üs Komutanlığı'nda diş hekimi olarak tanıttı.
05.09.2013
Muğla'nın Ula ilçesinde, jandarma ekiplerince bir eve düzenlenen operasyonda sahte diş hekimine ait malzemeler, bir kurusıkı tabanca, çok sayıda takma diş, damak ve deniz yüzbaşısı üniforması ele geçirildi.

Akyaka beldesinde bir ev kiralayan M.T. (22) isimli şüpheli, mahalle sakinlerine kendini Aksaz Deniz Üs Komutanlığı'nda diş hekimi olarak tanıttı. İki yıl boyunca evine gelen hastaları muayene ederek diş taktığı öğrenildi. Mahalle sakinleri, M.T.'nin yaşının küçüklüğü sebebiyle durumundan şüphelenmeleri üzerine jandarmaya ihbarda bulundu. Jandarma ekipleri, M.T.'nin yaşadığı eve düzenledikleri operasyonda çok sayıda diş, damak, pasaport, ruhsatsız kurusıkı tabanca, buna ait mermi, diş hekimlerine ait malzeme ve deniz yüzbaşısı üniforması ele geçirdi. Zanlı M.T.'nin operasyon esnasında evde olmadığı ve arama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.