Yayın
Ürün Resmi
11500.00 TL
Dr . Xavier Goodarzian'ın kliniği İngiltere'nin ‘En İyi Estetik Kliniği’ seçildi
Dentsem’in gerçekleştirdiği botoks ve dermal dolgu programlarının baş eğitimcisi olan Dr . Xavier Goodarzian'ın İngiltere’nin Southampton şehrindeki kliniği, Londra’da düzenlenen “İngiltere Estetik Ödülleri “ (UK Aesthetic Awards) ödül töreninde 2013-14 döneminin en iyi estetik kliniği seçildi.
19.05.2014

Dentsem’in gerçekleştirdiği botoks ve dermal dolgu programlarının baş eğitimcisi olan Dr . Xavier Goodarzian'ın İngiltere’nin Southampton şehrindeki kliniği,  Londra’da düzenlenen “İngiltere Estetik Ödülleri “ (UK Aesthetic  Awards) ödül töreninde 2013-14 döneminin en iyi estetik kliniği seçildi. (BEST UK AESTHETIC CLINIC 2013-14). Dr . Xavier Goodarzian’ın medikal estetik eğitimleri de 2009 yılında İngiltere’de ‘En İyi Uygulamalı Medikal Estetik Eğitimi’ ödülü almıştı. 

Medikal Estetik alanının Oscar’ı olarak görülen ödülün finali, İngiltere’nin çeşitli bölgelerinden finale kalanan klinikler arasında kıyasıya mücadeleye sahne oldu. Bu süreçte finalist klinikler gizli müşteriler ve sektörün önemli uzmanlarından oluşan jüri üyeleri tarafından ziyaret edildi. Bu zorlu süreç sonrasında İngiltere’nin en iyi medikal estetik kliniklerini geride bırakarak bu ödülü alan 'Dr Xavier G. Medi-Spa Clinic' oldu.

Dr . Xavier Goodarzian’ın Türkiye'de yapılan eğitimlerine katılan Türk hekimlerin de yakından tanıdığı klinik direktörü Martin MacKenzie ödülle ilgili şunları söyledi:

“Bu tarz ödüller, kliniklerin mükemmellik  standartlarını, hasta tedavisindeki kaliteyi ve hasta memnuniyetini ödüllendirerek,  medikal estetik konusunda klinik ve tedavi seçimi ile ilgili hastalara önemli bir güvence sağlıyor.  Biz hastalarımıza ancak belirli bir geçmişi olan ve güvenlik profilinden emin olduğumuz tedavileri  sunan bir kliniğiz. Kendimizde uygulamadığımız hiçbir tedaviyi hasta sunmayız. Bu ödül sürecinde bize değerli desteklerini sunan hastalarımıza ve fedakar ekibimize özellikle teşekkür etmek istiyorum.