Yayın
Ürün Resmi
11500.00 TL
DTİ İmplant, diş hekimlerini seminere davet ediyor
TÜBİTAK tarafından kredilendirilen ve Türkiye’de üretilen DTI İmplant Sistemleri, Türkiye genelinde çeşitli illerde gerçekleştirdiği seminerlerine İstanbul’da devam ediyor. 3 Mayıs’ta Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yapılacak seminere alanında uzman isimler, implant konusundaki tecrübelerini katılımcılarla paylaşacaklar.  
22.04.2013

TÜBİTAK tarafından kredilendirilen ve Türkiye’de üretilen DTI İmplant Sistemleri, Türkiye genelinde çeşitli illerde gerçekleştirdiği seminerlerine İstanbul’da devam ediyor. 3 Mayıs’ta Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yapılacak seminere alanında uzman isimler, implant konusundaki tecrübelerini katılımcılarla paylaşacaklar. İmplant ile ilgililenen tüm diş hekimlerinin katılımına açık olan seminere 200’ün üzerinde katılımcı bekleniyor.

Prof. Dr. Nejat Arpak ve Prof. Dr. Hakkı Tanyeri’nin oturum başkanlığını yapacağı seminerde, Prof. Dr. Selim Pamuk, “İmplantüstü Protez” Dr. Roland Török “A’dan Z’ye İmplant” konularında sunum yapacaklar. Ayrıca Dr. Utku Üretürk “Komplike Vakalarda DTİ” ve Dr. Evre Baltalı “Çekiçle Hastaya Vurmadan Krestal Sinüs Lift: Orijinal Tasarım ve PRF”  konularında bilgi ve tecrübelerini katılımcılarla paylaşacaklar. DTİ İmplant Sistemleri’nin kurucusu Dr. Talat Buğur da “DTİ, Yeni Bir Başlangıç” konulu bir sunum gerçekleştirecek.