Giriş Yap  |   Üye Ol
Uygulamalı Er, Cr: YSGG Sert ve Yumuşak Doku Lazeri Eğitimi Kursu
Bezmialem Üniversitesi ve AALZ – Aachen Dental Lazer Merkezi ve WCLI Enstitüsü’nün işbirliği ile “UYGULAMALI Er, Cr: YSGG SERT VE YUMUŞAK DOKU LAZERİ EĞİTİM KURSU” düzenleniyor. Dentsem │Diş Hekimliği Sürekli Eğitim Merkezi’nin tanıtım ve satışını üstlendiği kurs, lazer tedavisini tedavi seçenekleri arasına sokmayı isteyen diş hekimlerine yönelik organize ediliyor.
29.07.2013
Bezmialem Üniversitesi ve AALZ – Aachen Dental Lazer Merkezi ve WCLI Enstitüsü’nün işbirliği ile “UYGULAMALI Er, Cr: YSGG SERT VE YUMUŞAK DOKU LAZERİ EĞİTİM KURSU” düzenleniyor. Dentsem │Diş Hekimliği Sürekli Eğitim Merkezi’nin tanıtım ve satışını üstlendiği kurs, lazer tedavisini tedavi seçenekleri arasına sokmayı isteyen diş hekimlerine yönelik organize ediliyor. Yeni tedavi konseptleri kullanılması ve diş hekimliğinde yeni lazer tedavi alanlarının geliştirilmesi ile sadece hastalarınızı tatmin etmekle kalmayacak aynı zamanda meslektaşlarınıza karşı yüksek kalite avantajı sağlayacaksınız. Dahası, kliniğinde yeni iş potansiyelleri yaratacaksınız.

EĞİTMENLER:
Prof. Dr. Norbert Gutnecht
Dr. Rene Franzen

Not: Türkçe'ye simultane çeviri yapılacaktır.

TARİH:
2-4 Ekim 2013

YER: Bezmialem Üniversitesi Eğitim Salonu / İstanbul



KURSUN HEDEFİ
Teorik altyapı, klinik endikasyonlar, beceri geliştirme ve hasta demo tedavileri kursu oluşturmaktadır. Biyofiziksel temeller ve lazer güvenliği ilkeleri kurs programında yer almaktadır. 2780nm Er, Cr:YSGG lazer’in tüm klinik kullanım alanları uygulamalar ile gösterilecektir. Ayrıca, lazer cihazının sorumlu bir şekilde kullanılmasına yönelik teknik adımlar anlatılacak ve gösterilecektir. Canlı hasta demonstasyonları göreceksiniz ve beceri eğitimde klinik uygulamaları öğreneceksiniz.

Kursu bitirdikten sonra hastalarınızı Waterlase iPlus ile doğru ve başarılı bir şekilde tedavi edebileceksiniz.
Kursun amacı, diş hekimlerinin bilinçli ve sorumlu bir şekilde lazer desteği ve lazer içeren tedavi yöntemleri kullanarak hastalarını tedavi etmelerini sağlamaktır.


KURS İÇERİĞİ
- 2780nm Er, Cr:YSGG Lazer’in yapısı, fonksiyonu ve kullanım bilgisi.
- Er, Cr:YSGG lazer cihazının sorumlu kullanımı.
- 2780nm Er, Cr:YSGG lazer’in biyofiziksel temelleri (özel dokularda soğrulma ve geçirgenlik)
- 2780nm Er, Cr:YSGG lazer’in tüm ilgili endikasyonlarda doğru ve güvenli kullanımı.
- Değişik tedavi endikasyonları için standart tedavi protokolleri.
- Özenle hazırlanmış kurs materyalleri günlük kullanımızda referans olacaktır.

Fiyat
1500 Euro

Fiyata dahil olanlar: 3 günlük uygulamalı eğitim / Eğitim günlerinde öğle yemekleri ve çay kahve mollaları ikramları / Eğitim dokümanları, modelleri, ve sarf malzemeleri / AALZ – Aachen Dental Laser Merkezi’nin resmi sertifikası verilecektir.

Bilgi & Kayıt: 0212 644 66 04