Giriş Yap  |   Üye Ol
Uygulamalı Diyot Lazer 940nm Kursu
Bezmialem Üniversitesi ve AALZ – Aachen Dental Lazer Merkezi’nin işbirliği ile “Uygulamalı 940nm Diyot Lazer Kursu” düzenleniyor. Dentsem │Diş Hekimliği Sürekli Eğitim Merkezi’nin tanıtım ve satışını üstlendiği AALZ Uygulamalı Diyot Lazer Kursu, dental lazer tedavisinde uzmanlaşmak isteyen diş hekimlerini hedef almaktadır. Yeni tedavi yaklaşımları ve geliştireceginiz yeni uygulama alanları ile hasta memnuniyetinizi artıracak ve geleneksel tedavi yöntemleri kullanan meslektaşlarınıza göre pozitif yönde farklılaşacaksınız.
29.07.2013

Kurs Direktörü: Prof. Dr. Norbert Gutknecht


Bezmialem Üniversitesi ve AALZ – Aachen Dental Lazer Merkezi’nin işbirliği ile “Uygulamalı 940nm Diyot Lazer Kursu” düzenleniyor. Dentsem │Diş Hekimliği Sürekli Eğitim Merkezi’nin tanıtım ve satışını üstlendiği AALZ Uygulamalı Diyot Lazer Kursu, dental lazer tedavisinde uzmanlaşmak isteyen diş hekimlerini hedef almaktadır. Yeni tedavi yaklaşımları ve geliştireceginiz yeni uygulama alanları ile hasta memnuniyetinizi artıracak ve geleneksel tedavi yöntemleri kullanan meslektaşlarınıza göre pozitif yönde farklılaşacaksınız. İlave olarak kliniginizde yeni iş potansiyelleri oluşturacaksınız. Bu eğitime katılanlar, AALZ – Aachen Dental Lazer Merkezi ve Bezmialem Üniversitesi işbirliği ile yürütülen “Diş Hekimliğinde Lazerler Mastership Kursu”na katılmak istediklerinde bu kursa ödedekleri kurs bedelini düşebilecekler.

Not: Türkçe'ye simultane çeviri yapılacaktır.

Tarih: 1 Ekim 2013

Yer:
Bezmialem Üniversitesi Eğitim Salonu / İstanbul

Kursun Hedefi

Teorik temel bilgiler, beceri geliştirme ve canlı tedaviler kurs içeriğini oluşturmaktadır. Kursun ilk bölümünde 940 nm diyot lazerin teknik ve fiziksel temellerini ve lazer cihazını kullanmayı ögreneceksiniz. Kursun ikinci bölümünde 940 nm diyot lazerlerin değişik dokularla biyofiziksel etkileşimleri tartışılacaktır. 940 nm diyot lazerlerin tüm öne çıkan klinik uygulamaları gösterilecek ve canlı vakalar yapılacaktır. Hasta üzerinde canlı vakalar göreceksiniz ve klinik uygulamaları beceri eğitimi ile öğreneceksiniz. Kurs sonunda kendi hastalarınızı tedavi edebileceksiniz.

Kursun İçeriği

• 940nm lazerlerin tüm fonksiyonları.
• 940 nm lazerlerin sorumlu kullanımı ve bakımı.
• 940 nm lazerlerin biyofiziksel temellerin anlaşılması (özel dokularda absorbans ve transmisyon).
• Canlı Vakalar (veya direkt ekranda izleme) ve standart beceri eğitimi.
• Değişik endikasyonlar için standart tedavi protokolleri.
• 940 nm lazerleri değişik dokular üzerinde kullanmayı ögrenecek, biyofiziksel etkileşimleri ve 940 nm lazerlerin tüm önemli endikasyonlarında doğru kullanımını anlayacak ve ögreneceksiniz.
• Özenle düzenlenmiş çalışma notları günlük pratiğinizde referansınız olacaktır.

Başarılı kurs katılımcıları, AALZ – Aachen Dental Laser Merkezi’nin resmi sertifikasını alacaktır.


AALZ 940 nm Diyot Lazer Kurs Programı

9:00-10:00 Fiziksel ve biyofiziksel temeller ve etkileşimler

10:00-10:15 Kahve molası

10:15-11:45 Klinik endikasyonlar

Endodonti

o Bilimsel Kanıtlar
o Tedavi Kavramları

12:00-13:00 Ögle yemeği molası

13:00-14:30 Klinik endikasyonların devamı

Periodontoloji

o Bilimsel Kanıtlar
o Tedavi Kavramları

14:30-14:45 Kahve molası

14:45-15:30 Klinik endikasyonların devamı

Oral cerrahi

o Bilimsel kanıtlar
o Tedavi Kavramları


Lazer ile diş beyazlatma

o Bilimsel kanıtlar
o Tedavi Kavramları

15:30-17:30 Canli uygulamalar ve modeller üzerinde beceri eğitimi

17:30 Kurs Sonu / Sertifikaların dağıtımı


Fiyat
500 Euro


Fiyata dahil olanlar: 1 günlük uygulamalı eğitim / Öğle yemeği ve çay kahve mollaları ikramları / Eğitim dokümanları, modelleri, ve sarf malzemeleri / AALZ – Aachen Dental Laser Merkezi’nin resmi sertifikası verilecektir.

Bilgi & Kayıt: 0212 644 66 04