Giriş Yap  |   Üye Ol
RİO DE JANERİO’DA İMPLANT SEMİNERİ VE RÜYA GİBİ BİR SEYAHAT SİZLERİ BEKLİYOR
Dentsem, sizleri dünyanın en ilgi çeken şehirlerinden biri olan Rio de Janerio’da muhteşem bir seyahat programına ve Prof. Dr. Nejat Bora Sayan hocamızın sunumu ile İmplant Semineri'ne davet ediyor. Hem de dünyaca ünlü Rio Karnavalları’nın olduğu tarihlerde. Oldukça geleneksel ve otantik bir havası olan bu törenler sanki Brezilya insanın renkli kimliğini yansıtıyor.
30.06.2016
Dentsem, sizleri dünyanın en ilgi çeken şehirlerinden biri olan Rio de Janerio’da muhteşem bir seyahat programına ve Prof. Dr. Nejat Bora Sayan hocamızın sunumu ile İmplant Semineri'ne davet ediyor. Hem de dünyaca ünlü Rio Karnavalları’nın olduğu tarihlerde. Oldukça geleneksel ve otantik bir havası olan bu törenler sanki Brezilya insanın renkli kimliğini yansıtıyor. Karnavalda birçok Samba kulübü büyük ödül için yarışıyor.

Rio de Janerio’nun yüksek tepelerinden gördüğünüz manzara karşısında kendinizi bir kartpostalın içinde hissedeceksiniz. Copacabana, Ipenama, Leblon ve Barra da Tijuca kumsallarında güneşin ve denizin tadını çıkarabilir, huzuru burada yakalayabilirsiniz. Ayrıca dünyanın en büyük stadyumu Maracana Stadium burada bulunuyor.

RİO PROGRAMI KATILIMI İÇİN BÜYÜK KAMPANYA!
Rio programına ister implant paketi karşılığı, isterseniz de ücret ödeyerek kayıt yaptırabilirsiniz.

İmplant Kampanyası Detayları
- 250 Adet implant
- 250 Adet abutment
- 100 Adet laboratuvar analoğu
- 100 Adet iyileşme başlığı
- 100 Adet ölçü postu
- 1 Adet cerrahi set
- 10 Adet membrane sabitleme pini

Tüm bu paketin toplam bedeli: 50000 TL 
Ayrıca 24 ay taksitle ödeme imkanı






Seminer İçeriği

- İmplant öncesi hastanın klinik ve radyolojik değerlendirilmesi,
- Cerrahi öncesi hazırlık,
- İmplant cerrahisinin püf noktaları ve sık yapılan hatalar,
- PRP nedir? Greftleme ve implant uygulamalarındaki yeri,
- İmplant uygulamaları hakkında bilinmesi gerekenler



Program


23 Şubat 2017 Perşembe
04:00 Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’ne varış
06:10 Alitalia 'nın AZ 703 sefer sayılı uçuşu ile Roma'ya hareket. Yaklaşık 2 saat 30 dk.
Sürecek yolculuğun ardından;
07:15 Roma'ya varış ( yerel saat ). Schengen vizesi olanlar için Roma’yı ziyaret imkanı
21:45 Alitalia'nın AZ 672 sefer sayılı uçuşu ile Rio de Janerio’ya hareket
Geceniz uçakta geçiyor

24 Şubat 2017 Cuma
06:00 Rio de Janerio’ya varış... ( yerel saat ) Havalimanı’ndan karşılama
07:30 Pasaport ve gümrük işlemlerinden sonra Panoramik Rio şehir turu için hareket
12:00 Otele varış ve odalara yerleşme
Dinlenmeniz için serbest gün
20:00 Opsiyonel Akşam yemeği

25 Şubat 2017 Cumartesi
09:30 Opsiyonel : Corcovada turu....
Tijuca Ormanlarının içinden geçerek ulaşılan Corcovada Tepesi'nde , 710 metre yükseklikteki Christ de Redeemer heykeli ve Rio’nun eşsiz manzarası görülecektir…Turun ardından öğle yemeği için hareket
13:00 Öğle yemeği
Yemekten sonra otele dönüş ve ünlü Copacabana plajlarında denizin ve güneşin tadını çıkarmanız için serbest zaman
Opsiyonel Akşam yemeği

26 Şubat 2017 Pazar
09:30 Opsiyonel Sugar Loaf turu…
1546 yılında inşa edilen Sao Benti Manastırı, ünlü mimar Oscar Niemayer tarafından tasarlanan Kültür Sarayı ve teleferik ile ulaşılan Sugar Loaf tepesi ziyaret edilecektir.
Opsiyonel 15 dakikalık helikopter gezisi
13:00 Öğle yemeği
14:30 İmplant Semineri
20:00 Opsiyonel Akşam yemeği

27 Şubat 2017 Pazartesi
09:30 Opsiyonel Favela Tijuca Turu ....
Rio bir konstrastlar şehridir. Zenginliğin ve sefaletin iç içe olduğu bu şehirde Jeep’lerle yapılacak bu turda 250.000 kişilik nüfusu ile Güney Amerika’nın en büyük gecekondu mahallesi olan Rocinha ziyaret edilecek , buradaki sefalet içindeki hayat görülecektir.
13:00 Öğle yemeği

Sambodromo – Karvanal Geçit Töreni
Rio Karnavalı deyince akıllara gelen ilk şey renga renk kıyafetli dansçıların gösteri geçisidir. Bu tören Karnaval eğlencesinin zirveye çıktığı zamandır. Rio’nun en iyi dans okullarındaki yüzlerce samba öğrencisinin , çeşit çeşit kıyafetleri ile önünüzden geçtiğine tanık olacak, Karnavalım tüm renklerini bir arada görebileceksiniz.

28 Şubat 2017 Salı
09:00 Otelde alınacak kahvaltının ardından serbest saatler
12:30 Otel çıkış işlemlerinin tamamlanması
13:00 Havaalanı transferi
14:00 Havaalanı’na varış, bilet ve gümrük işlemlerinin ardından;
16:00 Alitalia’nın AZ 673 sefer sayılı uçuşu ile Roma’ya hareket

01 Mart 2017 Çarşamba
07:00 Roma’ya varış ( yerel saat ) Schengen vizesi olanlar için Roma’yı gezme imkanı
21:45 Alitalia’nın AZ 702 sefer sayılı uçuşu ile İstanbul’a hareket
01:10 İstanbul’a varış ( yerel saat ) ( 02 Mart)




Rio de Janerio’da Görülebilecek Yerler

(Sadece bilgilendirme amaçlıdır, tur kapsamında gezilecek yerleri program bölümünde bulabilirsiniz)

The Statue of Christ the Redeemer ( Kurtarıcı Isa Heykeli ): Kurtarıcı İsa Heykeli, dünyanın en ünlü görülmeye değer yerlerinden biridir. 600mt' lik bir dağın tepesindedir ve Rio de Janerio' ya temiz havada güzel bir bakış sağlar. Tramvayla yukarı çıkabilirsiniz. Her gün sabah 09.00 aksam 06.00 arasında açık.

Sugar Loaf Mountain ( Tatlı Gezinti Dağı ) : Meşhur teleferikler ziyaretçileri, muazzam bir manzaraya sahip olan Rio de Janerio'nun en tepe noktasına çıkarır.

Urca : Rio'da bulunan bu küçük kasaba, dört katlı yapıları ile çok şirindir. Daha çok yerli sanatçıların yaşadığı mekan özellikle teleferikleriyle ünlüdür. Bu teleferikler yardımıyla önce Urca tepesine sonra Sugarloaf dağlarına çıkabilirsiniz. Ayrıca burası 1940'larda en parlak dönemini yaşayan Casinoda Urca ile de ünlü.

Flamengo : Guanabara körfezinin manzarasına hakim olan kilise ve müzeleri ile ilgi çekiyor. Burle Mark tarafından dizayn edilmiş parkında 3000'in üzerinde çeşitte ağaç bulunuyor. Ayrıca galeri ve tiyatrosuyla da turistlerin uğrak mekanı.

Lebnon: 19 yy'ın sonlarından beri çiftlikleriyle tanınan Rio'nun en hoş yerlerinden biri. Özellikle tepelerle kaplı bu kasabaya yorucu bir geceden sonra bir pizza ve bira için uğrayabilirsiniz. Burada mekanlar sabah saat 04:00' a kadar açık.

Ipanema : Harika kumsallı, restoranları, hareketli gece hayatı, her keseye uygun otelleri ve yürüme alanlarıyla vazgeçilmez bir yer. Ayrıca tam bir kültür merkezi diyebiliriz.

Tijuca Forest ( Tijuca Ormanı ) : Her ne kadar şehrin göbeğinde olsalar da Tijuca Ormanı, ziyaretçilere Brezilya'nın ünlü yağmur ormanının zevkini yaşatır. Orman bir çok dağ sırasını çevreler ki bu da şehrin kuzey ve güney bölgelerini birbirinden ayırır.

The Botanical Gardens ( Botanik Bahçeler ) : Botanik Bahçeler eski kraliyetin gezinme yeridir ve otelden sadece birkaç dakika uzaktadır. Şimdi nesli tükenmekte olan birçok botanik çeşit için, buna ülkeye adını veren Brazil agacı da dahil kutsal bir yer olmuştur.

Rio Karnavalı: Genellikle Şubat ayına rastlayan, 4 gün boyunca süren bir sınırsız eğlence etkinliği. Karnaval boyunca dünyanın dört bir yanından eğlenmeye meraklı binlerce kişi Rio'ya akın ediyor. Öyle ki ortalama 3 bin - 5 bin arası yarışmacının katıldığı yarışmayı canlı izlemek için sadece Karnaval alanına 150 bin kişi geliyor.
 

Ayrıntılı Bilgi ve Kayıt: 0212 644 66 04