Giriş Yap  |   Üye Ol
Porselen Laminate Veneer Eğitimi’nin yedincisi de başarıyla tamamlandı
Dentsem | Diş Hekimliği Sürekli Eğitim Merkezi, “Planlamadan Simantasyona Laminate Veneer Eğitimi” adıyla organize ettiği eğitimin yedincisini de başarıyla gerçekleştirdi. Porselen laminate veneerleri teknolojinin geldiği son nokta ile buluşturan eğitim, İstanbul’da yapıldı.  Porselen laminate veneer ile ilgili baştan sona tüm bilgilerin yanısıra çağdaş diş hekimliği pratiğinin bir koşulu olarak da CEREC sistemi ile dijital ölçü ve veneer yapımı da kurs programında katılımcılarla paylaşıldı.
21.01.2015
Dentsem | Diş Hekimliği Sürekli Eğitim Merkezi, “Planlamadan Simantasyona Laminate Veneer Eğitimi” adıyla organize ettiği eğitimin yedincisini de başarıyla gerçekleştirdi. Porselen laminate veneerleri teknolojinin geldiği son nokta ile buluşturan eğitim, İstanbul’da yapıldı. Porselen laminate veneer ile ilgili baştan sona tüm bilgilerin yanısıra çağdaş diş hekimliği pratiğinin bir koşulu olarak da CEREC sistemi ile dijital ölçü ve veneer yapımı da kurs programında katılımcılarla paylaşıldı. 3M ve Sirona firmalarının katkılarıyla gerçekleştirilen eğitimi, Doç. Dr. Ali Murat Kökat ve Doç. Dr. Atilla Ertan birlikte verdiler.

Eğitimin Yeni Tarihi: 25-26 Mart 2015
İki tam gün süren süren ve ağırlıklı olarak pratik uygulama yapılan eğitimin yeni tarihi de 25-26 Mart 2015 olarak açıklandı. 

Eğitime katılan diş hekimlerimizin görüşleri aşağıdaki gibidir.

MURAT UĞUR GÜRER
Sivas’tan katılıyorum. Eğitim, gerek pratik gerek teorik çok doyurucuydu çok memnun kaldık. Çok keyif aldık. Hocalarımızın çok yeterli olduğunu gördük. Dentsem’in organize ettiği bir eğitime ilk defa katılıyorum. Ancak bundan sonra internet sayfasından sürekli takip edeceğim. Gerçekten tüm eğitimlere katılmayı düşünüyorum. Çok teşekkür ederim.

MERVE SARI
Eğitime İstanbul Ataköy’den katılıyorum. Benim için çok keyifli, verimli ve güzel bir eğitim oldu. Herşey muhteşemdi. Eğitimcilerimiz de süperlerdi. Gerçekten emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

İPEK AKKAYA
İstanbul’dan katılıyorum. Eğitimden çok 
memnun kaldım. Gayet başarılı bir kurs oldu. Özellikle vakaları da izleyince tam olacağını düşünüyorum. Hocalarımız gayet yardımsever ve öğretmeye odaklılar. Eksik olduğumuz tüm noktaları gidermeye çalıştılar. Eğitimden genel olarak çok memnun kaldım. Çok teşekkür ediyorum.

YEŞİM ÇAKIRSOY ÖNEN
Eğitime Samsun merkezden katılıyorum. Serbest çalışıyorum. 22 yıllık diş hekimiyim. Dentsem’in yaptığı hemen hemen bütün eğitimlere katılıyorum. Her seferinde olduğu gibi bu da çok verimli çok samimi çok doyurucu bir eğitim oldu. Anlatılan her şey pratiğe yönelikte ve bizim pratik klinik işlerimizi çok kolaylaştıracak yöndendi. Hem hocalarımıza hem bütün dentsem ekibine çok teşekkür ederim.

SILA BİLGİN
Eğitime Ayvalık’tan katılıyorum. Eğitimden çok memnun kaldık. Çok güzel bir eğitim, çok beğendim. Hocalarımız kliniğe yönelik olarak çok seri anlatıyorlar.

ÖZGE YILMAZOĞLU
Eğitime Kuşadası’ndan katılıyorum. Çok güzel ve başarılı bir eğitimdi. Hocalarımız çok iyiydi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.