Giriş Yap  |   Üye Ol
Porselen Laminate Veneer Eğitimi’nin üçüncüsü de başarıyla yapıldı
Dentsem│Diş Hekimliği Sürekli Eğitim Merkezi, “Planlamadan Simantasyona Laminate Veneer Eğitimi” adıyla organize ettiği eğitimin üçüncüsünü de başarıyla gerçekleştirdi. Porselen laminate veneerleri teknolojinin geldiği son nokta ile buluşturan eğitim, 28-29 Kasım tarihlerinde 3M’in eğitim salonunda yapıldı. Porselen laminate veneer ile ilgili baştan sona tüm bilgilerin yanı sıra çağdaş diş hekimliği pratiğinin bir koşulu olarak da CEREC sistemi ile dijital ölçü ve veneer yapımı da kurs programında katılımcılarla paylaşıldı.
12.12.2013
Dentsem│Diş Hekimliği Sürekli Eğitim Merkezi, “Planlamadan Simantasyona Laminate Veneer Eğitimi” adıyla organize ettiği eğitimin üçüncüsünü de başarıyla gerçekleştirdi. Porselen laminate veneerleri teknolojinin geldiği son nokta ile buluşturan eğitim, 28-29 Kasım tarihlerinde 3M’in eğitim salonunda yapıldı. Porselen laminate veneer ile ilgili baştan sona tüm bilgilerin yanı sıra çağdaş diş hekimliği pratiğinin bir koşulu olarak da CEREC sistemi ile dijital ölçü ve veneer yapımı da kurs programında katılımcılarla paylaşıldı. 3M ve Sirona firmalarının katkılarıyla gerçekleştirilen eğitimi, Doç. Dr. Ali Murat Kökat ve Doç. Dr. Atilla Ertan birlikte verdiler.

Eğitimin Yeni Tarihi: 04-05 Ocak 2014
İki tam gün süren süren ve ağırlıklı olarak pratik uygulama yapılan eğitimin yeni tarihi de 04-05 Ocak 2014 olarak açıklandı.

Eğitimden oldukça memnun ayrılan katılımcıların görüşleri aşağıdaki gibidir.

METE KARATAŞ
Eğitime Samsun’dan katılıyorum. Mezuniyet sonrası eğitimlerin en iyilerinden bir tanesi. Yoruma, tartışmaya açık her konuda bilgi sahibi olduk. Eğitimcilerimiz tam bir performans içinde genç ve dinamik. Dentsem’in organize ettiği farklı eğitimlere de katılmak isterim.

SİNEM MÖNÜR
Eğitime Adana’dan katılıyorum. Eğitim benim açımdan oldukça faydalı oldul. Pratik kısmına özellikle ağırlık verilmesi çok iyi oldu. Eğitimcilerimizin farklı eğitimleri varsa mutlaka katılmak isterim.

HALİS ÖZDEMİR
Eğitime Konya’dan katılıyorum. 2 gün boyunca eksiklerimizi gördük, güzel bir eğitim hoş bir ortam. Hocalarımızla da birebir konuşmalar yaparak sağlıklı bir şekilde bilgi transferi sağlandı diye düşünüyorum. Eğitimciler hem muayene ortamını bilen hem akademik ortamı bilen insanlar. İkisinin birleşimiyle dengeli bir eğitim bizlere sunmuş oldular.

ELİF ÇUBUKÇU
Eğitime Edirne’den katılıyorum. Eğitimden oldukça memnun kaldım. Yapmak istediklerimin hepsini yaptım. Ali Murat Bey de Atila Bey de çok başarılılar, çok keyif alarak eğitimimizi bitirdik. Farklı eğitimlerinize de kesinlikle katılmak isterim.

MUSTAFA BAŞ
Eğitime Edirne Keşan’dan katılıyorum. Dentsem’in daha önceki kurslarına da katıldım. Ciddi başarılı bir kurs olarak görüyorum. İşine bağlı eğitmenleri de getirdiği için de daha da talep getireceğine inanıyorum. Özellikle bu eğitime katılma amacım daha çok klinikte yapılan hataların veya püf noktaların tespit edilip alınmasıydı. Buradaki eğitimcileri çok başarılı buluyorum olaya hakimler, hatiplikleri de gayet güzel, motivasyonları yüksek bizleri de motive ettiler püf noktaları da bize aktarmış oldular kendilerine ve sizlere teşekkür ediyorum.