Giriş Yap  |   Üye Ol
Otojen Kemik Uygulamaları Eğitimi
Diş hekimliğinin her alanında olduğu gibi implantoloji ve cerrahi konusunda da pek çok farklı eğitim başlığını başarıyla gerçekleştiren Dentsem | Diş Hekimliği Sürekli Eğitim Merkezi, yine diş hekimlerimizin ilgisini çekecek yep yeni bir eğitimin daha startını veriyor. 
19.03.2018

Diş hekimliğinin her alanında olduğu gibi implantoloji ve cerrahi konusunda da pek çok farklı eğitim başlığını başarıyla gerçekleştiren Dentsem | Diş Hekimliği Sürekli Eğitim Merkezi, yine diş hekimlerimizin ilgisini çekecek yep yeni bir eğitimin daha startını veriyor.

Ne yazık ki günlük implantoloji pratiğinde yeterince yer bulamayan otojen kemik uygulamaları, hasta için olduğu kadar hekim için de tedavi başarısı ve maliyet anlamında önemli avantajlar sunmaktadır.

“Otojen Kemik Uygulamaları” başlıklı kursun eğitmenliğini, Ağız Diş Çerrahisi Uzmanı Dr. Uğur Meriç yapacak.


 

Eğitmen: Dr. Uğur Meriç

 

Tarih: 06 Mayıs 2018

 

Yer: Taksim / İstanbul

 














Bu Kursun Amacı

Dişhekimliğinde ‘altın standart’ olarak kabul edilen otojen kemik ne yazık ki pratikte nerede ise hiç kullanılmamaktadır. Yeterli miktarda toplanabilme soru işaretleri ve rezorbe olup olmadığı önyargıları bu konuda en büyük nedenler olarak görülmektedir. Oysa otojen kemik doğru kullanım yöntemleriyle öngörülebilir ve çok başarılı sonuçlar vermektedir.

Bu kursumuzda, parçalı ve blok otojen kemik toplama yöntemleri ve bu kemiklerin uygulama felsefesi anlatılacak ve hands-on ile desteklenecektir. Kliniğe yönelik bilgilerle ve vakalarla katılımcıların otojen kemiği klinik pratiğinde uygulamaları amaçlanmaktadır.

 



Detaylı Bilgi & Kayıt:  0 212 644 66 04