Giriş Yap  |   Üye Ol
New York’a Amerika’nın En Büyük Diş Hekimliği Kongresi’ne Gidiyoruz
Bu yıl doksan birincisi düzenlenecek olan, 137 ülkeden 50,000’nın üzerinde dental profesyonelin katıldığı ve 700’den fazla firmanın ürünlerini sergilediği Amerikan’ın en büyük diş hekimliği kongresi için New York’a gidiyoruz. 27 Kasım – 2 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek kongreye katılan diş hekimlerini farklı ilgi alanlarına göre hazırlanmış çok seçenekli bir bilimsel program bekliyor. 
23.07.2015
Bu yıl doksan birincisi düzenlenecek olan, 137 ülkeden 50,000’nın üzerinde dental profesyonelin katıldığı ve 700’den fazla firmanın ürünlerini sergilediği Amerikan’ın en büyük diş hekimliği kongresi için New York’a gidiyoruz.

27 Kasım – 2 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek kongreye katılan diş hekimlerini farklı ilgi alanlarına göre hazırlanmış çok seçenekli bir bilimsel program bekliyor. Bilimsel programda tam günlük ve yarım günlük seminerler, hands on workshoplar, canlı hasta üzerinde demonstrasyonlar, poster sunumları olacak.


Küçük Grup, Sınırlı Kontenjan

Kongrede diş hekimliği ile ilgili çeşitli başlıklarda yaklaşık 400 adet bilimsel etkinlik düzenlenecek ve dünyanın 
çeşitli ülkelerinden dental sektörün önemli firmalarının da yer aldığı büyük bir fuar alanı olacak. Kongreye katılan diş hekimleri zengin bir bilimsel programa katılmakla kalmayacak aynı zamanda sektördeki önemli gelişmeleri, yeni ürünleri görme ve fuar alanında alışveriş yapma fırsatı bulacaklar. 







Bir taşla 4 kuş: Black Friday’de New York’dayız

Programa katılacak hekimlerimiz, Amerika’da alışveriş için en u
ygun zaman olan büyük indirimlerin yapıldığı çılgın alışveriş etkinliği Black Friday gününün de içinde bulunduğu haftayı New York’da geçirecekler. Böylece önemli bir kongreye katılma ve fuar alanını ziyaret etmenin yanı sıra rüya şehir New York’u bir hafta boyunca gezme imkanı bulacaklar ve Black Friday’de çok cazip fiyatlara alışveriş yapabilecekler.

Kısacası bir taşla 4 kuş vuracaklar:
  • Amerika'nın en büyük diş hekimliği kongresine katılım
  • Büyük bir diş hekimliği fuarını ziyaret
  • New York Gezisi
  • Amerika'da en ucuz zamanda alışveriş 

Konforlu Seyahat Paketi

Bu program için konforlu bir seyahat paketi hazırladık. New York’a THY ile direkt uçuyoruz, New York çevresinde değil New York’un kalbi olan Manhattan’da kongre merkezine yürüme mesafesinde çok iyi bir 4 yıldızlı otelde konaklıyoruz.

Seyahat Tarihleri

26 Kasım 2015, 07:25 İstanbul’dan New York’a hareket
2 Aralık 2015, 23:50 New York’tan İstanbul’a dönüş

 



Vize Hakkında
 Merak Ettikleriniz

Vize için ne zaman başvurmalıyım? Vize kaç günde alınır?
Yoğun dönemlerde randevu verilmesi uzun sürdüğü ve bazı başvurularda güvenlik soruşturması uzun zaman aldığı için her ihtimale karşı en az 30 iş günü öncesinden başvurmakta fayda var.

Başvuruyu nasıl yapacağım? Bu işlemi bir aracı firma da yapabilir mi?
Başvuru ile ilgili hazırlıkları kendiniz yapabilir veya bir vize işlem takip firmasından yardım alabilirsiniz. Otel ve uçak rezervasyonları ile ilgili belgeleri ve davet mektuplarını size biz temin edeceğiz. Eğer vize işlemlerinde çok deneyimli değilseniz bu işi uygun fiyata takip eden bir şirkete yaptırmanızı tavsiye ederiz. Talep halinde biz de size bu konuda bir şirket önerebiliriz. Hazırlık sürecinde yardım alsanız da, bazı biyometrik işlemler sebebiyle başvuru merkezine bizzat gitmeniz istenmektedir. ABD Büyükelçiliği’ne ait http://turkish.turkey.usembassy.gov/ web sitesi ziyaret edildiğinde detaylı bilgiye ulaşmak mümkün olmaktadır.

Yeşil pasaportum var / Schengen vizem var vize almak zorunda mıyım?
Evet.