Giriş Yap  |   Üye Ol
DÖRT DÖRTLÜK KİTAP VE DERGİ KAMPANYASI!
DENTSEM │ Diş Hekimliği Sürekli Eğitim Merkezi, bilgiye yatırım yapmak ve mesleki kütüphanesine birkaç baş ucu kitabı daha eklemek isteyen diş hekimlerimize yepyeni bir kampanyayla destek veriyor. Dentsem, bir yıllık dergi aboneliğini ve 3 adet kitabı normal satış bedelleri üzerinden yüzde 50’den fazla indirimle sunuyor. Sadece 100 diş hekimimizin yararlanabileceği bir kampanya çerçevesinde normal satış bedeli 412 TL olan tüm bu kitaplara ve 1 yıllık Dental Klinik Dergisi aboneliğine sadece 199 TL vererek sahip olabilirsiniz.
13.12.2013
DENTSEM │ Diş Hekimliği Sürekli Eğitim Merkezi, bilgiye yatırım yapmak ve mesleki kütüphanesine birkaç baş ucu kitabı daha eklemek isteyen diş hekimlerimize yepyeni bir kampanyayla destek veriyor. Dentsem, bir yıllık dergi aboneliğini ve 3 adet kitabı normal satış bedelleri üzerinden yüzde 50’den fazla indirimle sunuyor.

Sadece 100 diş hekimimizin yararlanabileceği bir kampanya çerçevesinde normal satış bedeli 412 TL olan tüm bu kitaplara ve 1 yıllık Dental Klinik Dergisi aboneliğine sadece 199 TL vererek sahip olabilirsiniz.



Kitap Adı: Hassas Tutucular İmplant Vakalarında Sorunlar ve Çözümler
Fiyatı: 149 TL

Kitap Adı: Hareketli Bölümlü Protezler, Klinisyenin Rehberi
Fiyatı: 149 TL

Kitap Adı:
Laboratuvar El Kitabı
Fiyatı: 25 TL

Dergi Adı:
Dental Klinik Dergisi
1 Yıllık Abonelik Bedeli: 89 TL

Kampanya’dan faydalanmak ve ayrıntılı bilgi almak için 0212 644 66 04 no’lu telefondan Saime Özekici ile görüşebilirsiniz