Giriş Yap  |   Üye Ol
DENTAL ESTETİK EĞİTİMLERİNE ÖZEL KAMPANYA!
Porselen Laminate Vener Eğitimi, Kompozit Laminate Veneer Eğitimi ve Kompozit Restorasyonlarla Diastema Kapama Yöntemleri’ne birlikte katılan diş hekimlerimize çok özel bir kampanya hazırladık. Üç önemli estetik eğitimine birlikte kayıt yaptıran diş hekimlerimiz hem toplam bedeli 2600 TL olan eğitimlere 500 TL indirimle 2100 TL ödeyerek kayıt yaptırma fırsatı hem de 543 TL değerindeki Dentsem yayınlarından 6’lı kitap seti sahibi olma imkanı elde edecekler.
 
07.10.2015

Hem İndirimli Hem Kitap Seti Hediyeli

Porselen Laminate Vener Eğitimi, Kompozit Laminate Veneer Eğitimi ve Kompozit Restorasyonlarla Diastema Kapama Yöntemleri’ne birlikte katılan diş hekimlerimize çok özel bir kampanya hazırladık. Üç önemli estetik eğitimine birlikte kayıt yaptıran diş hekimlerimiz hem toplam bedeli 2600 TL olan eğitimlere 500 TL indirimle 2100 TL ödeyerek kayıt yaptırma fırsatı hem de 543 TL değerindeki Dentsem yayınlarından 6’lı kitap seti sahibi olma imkanı elde edecekler.




Porselen Laminate Veneer Eğitimi

Porselen lamina veneerleri teknolojinin geldiği son nokta ile buluşturan eğitimde, baştan sona tüm bilgilerin yanı sıra çağdaş diş hekimliği pratiğinin bir koşulu olarak da CEREC sistemi ile dijital ölçü ve veneer yapımı da kurs programına dâhil edildi.

Detaylı Bilgi: www.dentsem.com.tr/Planlamadan-Simantasyona-Porselen-Laminate-Veneer-Egitimi-y1496.html#.VhUGvuztmko




Kompozit Laminate Veneer Eğitimi

Restoratif Diş Hekimliği alanında Türkiye’nin en deneyimli isimlerinden biri olan Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Resroratif Diş Hekimliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Esra Can Say tarafından verilecek eğitim 7 Mayıs 2016 Pazar Günü İstanbul’da yapılacak.

Detaylı Bilgi: www.dentsem.com.tr/Uygulamali-Kompozit-Veneer-Egitimi-y1615.html#.VhUGmeztmko




Kompozit Restorasyonlarla Diastema Kapama Yöntemleri

Kompozit Restorasyonlarla Diestema Kapama Yöntemleri” başlıklı eğitim, 8 Mayıs  2016 Pazar günü İstanbul’da yapılacak. Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Haktan Yurdagüven tarafından verilecek eğitimde, teorik bilgilerle birlikte özel modellerde uygulama da olacak.

Detaylı Bilgi: www.dentsem.com.tr/Kompozit-Restorasyonlarla-Diastema-Kapama-Yontemleri--y1613.html#.VhUGO-ztmko