Giriş Yap  |   Üye Ol
Piezo Cerrahi İle Sinüs Yükseltme ve Kemik Uygulamaları
Bugüne kadar onlarca başlıkta eğitim açıklayan ve başarıyla gerçekleştiren Dentsem Diş hekimliği Sürekli Eğitim Merkezi yepyeni bir eğitimi daha dişhekimlerimizin ilgisine sunuyor.
16.08.2018
Bugüne kadar onlarca başlıkta eğitim açıklayan ve başarıyla gerçekleştiren Dentsem Diş hekimliği Sürekli Eğitim Merkezi yepyeni bir eğitimi daha dişhekimlerimizin ilgisine sunuyor.

“Piezo Cerrahi ile Sinüs Yükseltme ve Kemik Uygulamaları” başlıklı kursun eğitmenliğini bu alanda önemli çalışmalara imza atmış olan Yard. Doç. Dr. Uğur Mercan yapmaktadır.

Acteon firmamızın ürünleriyle destek verdiği eğitim,6 Ekim'de İstanbul’da gerçekleştirilecektir.



Tarih: 06 Ekim 2018, Cumartesi

Yer: İstanbul



Kursun Hedefleri:
Teorik bölümde piezo cerrahi ile yapabilecek tedaviler, hangi vakalarda kullanılabileceği gibi konuların ele alınacağı; farklı uç seçeneklerini hangi vakalarda nasıl kullanılacağı hakkında ve en önemlisi rutin implant ve farklı tedavilerde karşılaştığımız zorlukların giderilmesini konu alacaktır. Workshop kısmında kuzu kafası üzerinde sinüs lifting, kemik toplama ve diş çekimi gibi uygulamaları deneme şansı elde edebilirsiniz.



Pratik Bölüm:
Uygulamalı kurs bölümünde, katılımcı dişhekimleri piezo cerrahi kullanarak kemik kesiminde kullanılan teknikleri ve farklı uç seçeneklerini deneme şansı bulacaktır. Uygulama kuzu kafasında yapılacaktır.




Program:
09:00 – 09:30 Kayıt
09:30 – 10:30 Piezo Cerrahi tanımı - Piezo elektrik kemik kesimi Bilimsel yönleri
Klinik vakalar
Piezo cerrahi cihazı ve kullanım uçları
10.30 – 13:00 Klinik teknikleri ve piezo cerrahi kullanımı:
Farklı tedavi kullanım alanları: Kuron boyu uzatma, Kret spliting, Diş çekimi, Kemik blok transferi, Sinüs kaldırma, İmplant bölge hazırlama, İntralift
13:00 – 14:00 Öğle yemek
14:00 – 17:30 Uygulamalı Kurs





Katkılarından dolayı Acteon'a teşekkür ederiz.