Giriş Yap  |   Üye Ol
Uygulamalı Rubber Dam Teknikleri Eğitimi
Diş hekimine daha verimli, konforlu ve güvenli çalışma ortamı sunan Rubber Dam konusunda diş hekimlerinin eğitim ihtiyacı düşünülerek hazırlanan program Prof. Dr. Nevin KARTAL ve Prof. Dr. Hale CİMİLLİ tarafından verilecek. 
13.06.2017
Son dönemde özellikle endodonti ve restoratif diş hekimliği tedavilerinde sıklıkla tercih edilen Rubber Dam kullanımı hem diş hekimine hem hastaya önemli avantajlar sağlamakta ve tedavi etkinliğini artırmaktadır. Diş hekimine daha verimli, konforlu ve güvenli çalışma ortamı sunan Rubber Dam konusunda diş hekimlerinin eğitim ihtiyacı düşünülerek hazırlanan program Prof. Dr. Nevin KARTAL ve Prof. Dr. Hale CİMİLLİ tarafından verilecek.

Kolay ve hızlı şekilde uygulanabilecek Rubber Dam tekniklerinin gösterileceği eğitim1 Ekim tarihinde İstanbul’da sınırlı kontenjanla gerçekleştirilecek.

Eğitimde tek diş veya çok sayıda dişi içeren tedavilerde ki çözümler, uygulamalı olarak anlatılacak ve yapılacak tedavi çeşidine göre (endodonti, restoratif ve protetik) uygulanacak Rubber Dam yöntemleri değerlendirilecektir.

Eğitimde katılımcılar tüm teknikleri pek çok kere deneyimleyeceklerdir. Bunun yanı sıra hastanın klinik durumu ve yapılacak tedaviye göre Rubber Dam elemanlarının seçiminde dikkat edilecek kriterler gözden geçirilecektir.



Eğitmenler
Prof.Dr.Nevin KARTAL
Prof.Dr.Hale CİMİLLİ

Tarih
1 Ekim 2017

Yer
İstanbul, Taksim



Kursun Ana Başlıkları

1. Rubber Dam’in tanımı ve amacı
2. Rubber Dam’in elemanları ve seçim kriterleri
3. Rubber Dam teknikleri ve klinik duruma uygun teknik seçimi
4. Klinik uygulamalarda sıklıkla karşılaşılan problemler ve çözümleri



Katkılarından dolayı Coltene'e teşekkür ederiz.



Detaylı Bilgi & Kayıt: 0 212 644 66 04