Giriş Yap  |   Üye Ol
CNR IDEX İstanbul Fuarı 27 Nisan’da kapılarını açıyor
Alanında dünyanın üçüncü büyük fuarı olan 14. İstanbul Ağız-Diş Sağlığı Cihaz ve Malzemeleri Fuarı (CNR IDEX İstanbul), 27-30 Nisan tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy’de düzenlenecek. Türk dental sektörünün uluslararası tek fuarı olan CNR IDEX İstanbul’u, sektör profesyonelleri ziyaret edecek. Avrupa, Afrika, Orta Doğu, Rusya, Türki Cumhuriyetleri, Balkan ve Arap ülkelerinden alım heyetlerinin ağırlanacağı fuarda, 100 milyon dolarlık iş hacmi hedefleniyor.

24.04.2017

Türk dental sektörünün ihracatı IDEX İSTANBUL ile artacak 

Alanında dünyanın üçüncü büyük fuarı olan 14. İstanbul Ağız-Diş Sağlığı Cihaz ve Malzemeleri Fuarı (IDEX İstanbul), 27-30 Nisan tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy’de düzenlenecek. Türk dental sektörünün uluslararası tek fuarı olan IDEX İstanbul’u, sektör profesyonelleri ziyaret edecek.

Avrupa, Afrika, Orta Doğu, Rusya, Türki Cumhuriyetleri, Balkan ve Arap ülkelerinden alım heyetlerinin ağırlanacağı fuarda, 100 milyon dolarlık iş hacmi hedefleniyor.

Türkiye’de ağız ve diş sağlığı ekipmanlarının gelişiminde önemli rol oynayan 14. İstanbul Ağız-Diş Sağlığı Cihaz ve Ekipmanları Fuarı (IDEX İstanbul) 27-30 Nisan tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenecek.

İDEX’de sektörün en büyük alım heyeti organizasyonu yapılacak

IDEX İstanbul’u Avrupa, Balkanlar, Orta Doğu, Afrika ve Rusya BDT ülkeleri başta olmak üzere 56 farklı ülkeden alıcının ziyaret etmesi bekleniyor.

ABIMO (Brezilya Sağlık Aletleri Derneği), SIMAP (Pakistan Cerrahi El Aletleri Üreticileri Derneği), Kosova İşadamları Derneği ve Gürcistan İşadamları Derneği gibi önemli meslek kuruluşu da IDEX ISTANBUL 2017’de yer alacak.

27-30 Nisan 2017 tarihleri arasında IDEX İstanbul’da, Ekonomi Bakanlığı’nın desteği ile Alım Heyetleri B2B Eşleştirme Programı düzenlenecek. Yurtdışından gelecek alıcılarla yerel üreticilerin bir araya getirileceği B2B programı sayesinde katılımcılar networklerini güçlendirirken ihracat hacimlerini de artıracaklar.

IDEX, Türk dental sektörünü bir araya getirecek

Türk dental sektörünün en önemli buluşması olan IDEX İstanbul’u, 35 farklı şehirden 7 Diş Hekimliği Fakültesi, 11 Diş Hastanesi, 30 Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve 10 Diş Hekimleri Odasından Dekan, Dekan Yardımcısı, Başhekim, Başhekim Yardımcısı ve 26 Hastane Yöneticisinden oluşan 110 kişilik VIP davetli ziyaret edecek.